Financiering

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor een uitgebreide selectie kwaliteitsauto’s, maar we bieden ook een waaier van flexibele financieringsopties aan, zodat u uw droomauto op afbetaling kunt kopen.

Bij Autohandel Mertens begrijpen we dat de aanschaf van een auto een belangrijke beslissing is en dat niet iedereen de mogelijkheid heeft om het volledige bedrag in één keer te betalen. Daarom hebben we financieringsplannen ontwikkeld die zijn afgestemd op uw behoeften en budget. Enkele voorbeelden van onze financieringsopties zijn:
  • Klasieke financiering tot 120 maanden
  • Ballonfinanciering
  • Lening
  • Renting
Ons team van deskundige financiële adviseurs staat voor u klaar om u te begeleiden door het financieringsproces. We zullen samen met u uw financiële situatie bespreken en de beste opties presenteren die aansluiten bij uw mogelijkheden. We streven ernaar om het hele proces zo transparant mogelijk te maken, zodat u precies weet waar u aan toe bent en welke kosten en voorwaarden van toepassing zijn. We willen dat u met een gerust hart de weg op gaat, wetende dat u niet alleen een geweldige auto heeft gekozen, maar ook een financieringsplan dat bij uw situatie past. Bij ons is het onze missie om ervoor te zorgen dat u met een glimlach op uw gezicht onze showroom verlaat, rijdend in uw nieuwe auto zonder u zorgen te maken over de financiële last. Kom vandaag nog langs en ontdek ons brede aanbod aan auto’s en de verschillende financieringsopties die we beschikbaar hebben. We kijken ernaar uit om u te helpen uw droomauto werkelijkheid te laten worden!

Let op, geld lenen kost ook geld!
Copyright © 2023. All rights reserved.
Chat openen
1
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?