Eigen werkplaats

Bij ons kan u niet alleen uw nieuwe droomauto vinden, we hebben ook een eigen werkplaats die de kloppende motor vormt van onze dienstverlening.

Onze werkplaats is uitgerust met de nieuwste technologie en hoogwaardige gereedschappen om ervoor te zorgen dat we uw voertuig met de grootste zorg en precisie behandelen.

 

Onze monteurs zijn getraind en gecertificeerd in verschillende automerken en modellen. Of het nu gaat om een kleine onderhoudsbeurt, een complexe reparatie of het oplossen van een technisch probleem, ons team staat klaar om uw auto weer in topconditie te brengen.

 

Het hebben van een eigen werkplaats stelt ons in staat om snel en efficiënt te werken, waardoor we de wachttijden tot een minimum kunnen beperken en u weer veilig de weg op kunt. We begrijpen dat uw auto een belangrijk onderdeel van uw leven is en we doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u snel weer achter het stuur kunt zitten.

 

Naast reparaties en onderhoud bieden we ook advies en tips om ervoor te zorgen dat uw auto in optimale conditie blijft. Preventief onderhoud is immers de sleutel tot het verlengen van de levensduur van uw voertuig en het voorkomen van onverwachte problemen.

 

Als u op zoek bent naar een garage met een eigen werkplaats waar uw auto met zorg en toewijding wordt behandeld, bent u bij Auto Mertens aan het juiste adres. Ons team staat klaar om u en uw auto te verwelkomen, zodat u met een gerust hart de weg op kunt gaan, wetende dat uw voertuig in uitstekende handen is.

Copyright © 2023. All rights reserved.
Chat openen
1
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?